SAJTÓMEGJELENÉSEK

A SALVUS KFT. TERMELÉSI KAPACITÁSAINAK BŐVÍTÉSE CÍMŰ PROJEKT INDÍTÁSA


A Salvus Kft. a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül „Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése” felhívására benyújtott, GINOP-1.2.1-16-2017-00365 azonosítószámmal nyilvántartott támogatási kérelmét támogatásra érdemesnek ítélték.

A projekt keretében beszerzésre és üzembe helyezésre kerülnek a következő gépek: fúrógép, kompresszor, palackozó gépsor, targonca, kompresszor telep, napelem, laboratóriumi eszközök, valamint infrastrukturális beruházásokat valósítanak meg.

A beruházással a megnövekedett palackozott Salvus víz iránti igény előreláthatólag az elkövetkezendő tíz évben biztosítható. Jelentősen nő a termelő kapacitás és termelési biztonság. Az energia hatékonyság a korszerű technológia miatt javul.

A tervezett beruházással a vállalkozás termelő kapacitása duplázódik, az előre látható felfutás szerint a termelési érték évenkénti 5%-os növekedéssel számolható.

A projekt hozzájárul a helyi gazdaság erősítéséhez, illetve a Salvus Kft. jelenlegi piaci pozíciójának megőrzéséhez, további hazai és külföldi piacok meghódításához. A hazai piacon kívül a cég tervei között szerepel, hogy termékeik megjelennek Ausztriában, Szlovákiában, Görögországban, Albániában, ill. a Távol-Keleten.

Projekt megvalósítási időtartama:

A projekt kezdő időpontja: 2018. január 1.

A projekt záró időpontja: 2019. június 30.

Projekt összköltségvetése: 170.640.742 Ft

Támogatás összege: 85.320.371 Ft

 

 

- SAJTÓKÖZLEMÉNY -
 

Megvalósult a Salvus Kft. termelési kapacitásainak bővítése című projekt


2020. december 11.

A Salvus Kft. a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül „Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése” felhívására benyújtott, GINOP-1.2.1-16-2017-00365 azonosítószámú pályázata sikeresen megvalósult a Széchenyi 2020 európai uniós program keretében. A vissza nem térítendő támogatás összege 67,53 millió Ft

A fejlesztés eredményeként beszerzésre és beüzemelésre került 1 db kompresszortelep, 1 db vertikális autokláv kompletten, 1 db digitális vízfürdő, 1 db komplett 3-helyes szűrőállomás vákuumszivattyúval, 1 db vertikális áramlású lamináris fülke, 1 db palackozó gépsor, 1 db targonca, 1 db napelem erőmű. A megvalósított beruházás hozzájárul, hogy a Salvus gyógyvíz és belőle készült termékek előállítása hatékonyan kerüljön előállításra.

A beruházással a megnövekedett palackozott Salvus víz iránti igény előreláthatólag az elkövetkezendő tíz évben biztosítható. Jelentősen nőtt a vállalat termelő kapacitása és termelési biztonsága, illetve az energiahatékonyság is.

A projekt hozzájárul a Salvus Kft. hosszú távú eredményes működéséhez, piaci pozíciójának megerősítéséhez, munkahelyek megőrzéséhez.

További információ: www.salvus.hu

Telefonszám: +36 26 367 243

Salvus szechenyi pályázat